🌸Cseresznyevirágzás online séták 🌸

Ha van Japánnak olyan időszaka, amit látni kell, az a cseresznyevirágzás! Idén is két online csoporttal várunk, ha mindkettőre jössz, használd a SAKURA kuponkódot 10% kedvezményért.

1. Szilva- és cseresznyevirágzás

3 alkalmas online séta

Március 5-én indulunk és belecsöppenünk a szilvavirágzás- és fesztivál közepébe, majd április elején egy napközbeni és egy esti sétán is élvezhetjük a cseresznyevirágzás hangulatát.

Kattints ide a részletes programhoz >>>

***

2. Cseresznyevirágzás háromszor!

3 alkalmas online séta

Március 12-én kezdünk a korai virágzású cseresznyefák között, majd április elején egy napközbeni és egy esti sétán is élvezhetjük a cseresznyevirágzás hangulatát.

Kattints ide a részletes programhoz >>>

***

Egy gondolat ezen: “🌸Cseresznyevirágzás online séták 🌸

  1. BOGNÁR FERENCNÉ

    Kedves Renáta ! Nagyon kedvelem a sétákat, olyan helyekre jutok el a séták során, ahová egyébként korom és egészségi állapotom miatt sosem jutnék el. Akárhol sétálunk, mindenütt tisztaság van, ez volt az első benyomásom, ami sajnos itthon nem tapasztalható. Az emberek egymás iránti tisztelete, a hagyományok őrzése nagyon tetszik. Köszönöm, hogy részte vehetek egy másik ország kultúrája,gyönyörű városainak megismerésében . Várom a következőket, jó egészséget kívánok Neked sok-sok szeretettel, Szombathelyről Bognárné Erzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük